Info over COVID-19

Wij kunnen ons voorstellen dat jij vragen hebt over Covid-19 en jouw vakantie, er is ook veel informatie te vinden.

Wij hebben alles voor jou op een rij gezet en via deze pagina helpen wij jou op weg. 
Wij houden deze informatie up to date, zodat jij altijd van het laatste nieuws op de hoogte bent. 

Update: 29/10/2021 

Wanneer het skigebied gesloten is of er is een reisverbod? Verlies ik dan mijn reissom?

Wij gaan ervan uit dat we op wintersport kunnen gaan. Toch nemen we het zekere voor het onzekere en bieden we onze gasten een corona cashback verzekering aan. Indien Boardfever jouw skivakantie moet annuleren wegens gesloten skigebied, hotel of algemeen reisverbod naar jouw gekozen wintersportbestemming, dan betalen we jouw reeds betaalde reissom terug, uitgezonderd de premie van afgesloten annulerings- en/of reisverzekering. Iedere reservatie geniet van deze garantie, zonder extra meerprijs! Het verscherpen van de maatregelen zoals bijvoorbeeld enkel toegang tot land, skigebied of hotel met vaccinatiepaspoort is geen geldige reden om kostenloos te kunnen annuleren.

Tijdens de week voor vertrek van de reis moet ik getest worden op COVID-19 en het resultaat blijkt positief. Krijg ik de annulatiekosten vergoed? 

Besmet zijn met COVID-19 betreft een ziekte en deze waarborg is verzekerd in de annulatieverzekering van Boardfever. De annulatieverzekering kan je afsluiten tijdens jouw reservatie. De verzekeringsmaatschappij KBC zal het dossier individueel bekijken in functie van het afgeleverde attest. De annulatie geldt voor alle geboekte klanten op dezelfde reisbevestiging die ook de verzekeringspolis genomen hebben. 

Kan ik beroep doen op je reisverzekering in het kader van het coronavirus? 

Als je in het buitenland ziek wordt of gewond geraakt, dan betaalt de reisverzekering van Boardfever de kosten voor je geneeskundige verzorging, de verblijfkosten in het ziekenhuis en de vervoerskosten die nodig zijn om je te laten verzorgen. 

Passagier Lokalisatie Formulier 

Je vult het Passagier Lokalisatie Formulier (PLF) in binnen de 6 maanden voor je aankomst in België, ook als je gevaccineerd bent. Als je jonger bent dan 12 jaar, worden je gegevens geregistreerd op het formulier van je ouders/voogd/verantwoordelijke. Je ontvangt een QR-code per e-mail. Deze QR-code is jouw bewijs dat je het PLF hebt ingevuld.