4 redenen voor een weekendski naar het Zwarte Woud!

Kan je wintersporten in het Zwarte Woud? Het antwoord op deze vraag is een volmondig ja! Wat dacht je van een weekendski? 2 dagen wintersporten in 1 weekend in het Duitse Zwarte Woud. Tijdens een weekend trip naar het Zwarte Woud skiën we 2 volle dagen in het skigebied Feldberg. Je vertrekt op vrijdagavond, overnacht 2 nachten in een 3* hotel, ski je twee dagen en ben je terug in België op zondagavond. Ken jij 4 goede redenen voor een weekendje wintersporten in het Duitse Zwarte Woud? 

#1 Skiën in het grootste skigebied van het Zwarte Woud

Feldberg beschikt over 30 kilometer aan aaneengesloten pistes, verspreid over verschillende bergen. Voor de beginners zijn er brede blauwe pistes, terwijl de gevorderden zich kunnen uitleven op de rode en zwarte pistes.

#2 Leuke (eerste) kennismaking met wintersport

Jouw eerste kennismaking met wintersport? Geen probleem. Feldberg is de perfecte wintersportbestemming om je eerste ervaring op de skipistes te beleven. Wij bieden 2 x 2 uur ski- en snowboardlessen aan. 

#3 Geen vermoeiende autorit

Met Boardfever reis je in volledige royal class richting het Zwarte Woud! Het weekend begint zodra je aan boord komt van onze luxe bus. Lekker achterover leunen en genieten zonder je zorgen te maken over de route naar het Zwarte Woud. De reis naar Feldberg is net zo leuk als de bestemming zelf!

#4 Après-skiën op zaterdag

Bij wintersporten hoort ook altijd een gezellige après-ski. Ook daar zorgen wij voor tijdens een weekendje naar het Zwarte Woud. Op zaterdag voorzien The Bobmeister & Les Garçs voor de leukste après-ski klassiekers. Feest voor jong & oud verzekerd....